Hima tuotteet ovat lähituotettuja ergonomisia design huonekaluja. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Tuotteiden designin takana on Kasper Nyman, jonka New York Times valitsi  viidentoista mielenkiintoisimman uuden designerin joukkoon vuonna 2016. Nyman on suomalainen huonekalumuotoilija, joka pyörittää omaa Office KN -nimistä muotoilutoimistoaan Helsingissä. Aalto-yliopiston kalustemuotoilun linjalta vuonna 2017 valmistunut Nyman tuo skandinaaviseen muotoiluperinteeseen funktionaalisen yksinkertaisia ja visuaalisesti tarkkaan harkittuja tuotteita, joiden suunnittelussa edetään aina materiaalien ehdoilla. Nymanin ajatuksia Hima sarjasta: 

Hima-sarjan lähtökohtana oli suunnitella kotiympäristöön soveltuvia ergonomisia etätyöskentelyn kalusteita, unohtamatta materiaalien laatua sekä tuotteiden designia. Tuoteperheen päämateriaaleina käytetään massiviipuuta ja kestävää koivuvaneria, joka on laminoitu, viilutettu tai vahattu. Laadukkailla materiaaleilla varmistetaan tuotteiden pitkäaikainen käytettävyys ja kestävyys.
Designin sekä materiaalien lisäksi suunnittelussa on otettu erityisesti huomioon ergonomisuus sekä tuotteiden monipuolinen käyttömahdollisuus muuhunkin, kun pelkkään työskentelyyn kotiympäristössä. Hima-sarjan tarkoituksena on palvella mahdollisimman montaa eri kotitaloutta ja sen takia kalustesarjasta löytyy moneen eri makuun olevia tuotteita, yksinkertaisista sekä edullisemmista aputasoista aina monipuolisempiin kalusteisiin!
Kasper Nyman. Kuva: Annikki Valomieli
Kasper Nyman. Kuva: Annikki Valomieli